Munkatársaink

tervezés, felmérés, értékesítés

Orosz Gábor

Izgalmas feladat az enyém, mert első körben velem találkozik a leendő megrendelő.
Nyitott, barátságos és közvetlen természetű vagyok, szeretek az emberekkel beszélgetni, szívesen osztom meg a tapasztalataimat, ötleteimet.
A helyszíni felmérés és tervezés során legfőbb feladatom, hogy eljussunk arra a pontra, amikor azt érezzük, hogy az igényeinknek megfelelő bútort terveztük meg mind a külső megjelenést, mind a praktikusságot illetően. Véleményem szerint a két szempont ugyanolyan fontos.
Hogy ezeket meg is tudjuk mutatni, a tervekről 3D látványterv készül, amit addig módosítunk, míg tökéletes nem lesz a végeredmény. Ezek után kezdődhet a kivitelezés.

összeállítás, előkészítés

Nemes József

Asztalosipari végzettségemet 1978-ban szereztem meg, és azóta megszakítás nélkül a bútoriparban dolgozom, mondhatni, hogy öreg motoros vagyok a szakmában.
Pályám elején szinte csak fával dolgoztam, azóta az alapanyagok fejlődésével együtt tanultam, változtam én is, igazodva a kor igényeihez.
A mai bútorok rendkívül sokféle szín- és anyag kombinációból és különleges, modern vasalatokból készülnek, ami igazán érdekessé teszi a munkámat még ennyi idő után is.
A mai elvárásoknak megfelelően főként laminált bútorlappal és MDF lappal dolgozunk, ami méretre vágás után vastag és erős műanyag élzárást kap, valamint egyedi megmunkálásokat (hátfalmarást, sorfuratot, ívelést, szög alatti vágást, stb).
Ezek után állítom össze a megmunkált lapokat, valamint teljes mértékben előkészítem a bútort a helyszíni szerelésre.

helyszíni szerelés

Pásztor Sándor

Az én munkám a műhelyben előkészített bútorok kiszállítása és beszerelése.
Talán a leghálásabb feladat az enyém, hiszen a beszereléskor áll össze a sok külön kis bútordarab egységes bútorrá, harmónikus, látványos végeredménnyé.
Munkám során minden tőlem telhetőt megteszek, hogy a lehető legkevesebb zajjal, porral és összességében a legkevesebb zavarással járjon a beszerelés.
Vigyázunk a falak, padló, bejárati és beltéri ajtók épségére, hogy távozáskor csak és kizárólag pozitív véleménnyel legyenek a munkánkról és cégünkről.

pénzügy, marketing

Ágai Réka

Munkánk legnagyobb elismerése a bútorok átadásakor tapasztalt öröm és elégedettség.